Циклене и редене на паркет

Смятате ли, че, имате ли някаква идея, ако трябва да завърши украсили стаята или на цялата къща, преди да си дюшеме е инсталиран или след монтирането? Коя е най-правилния начин? Надяваме се, че тази статия ще ви даде малко храна за ума си, тъй като есента вече чука на вратата и предлага идеална възможност да се направят някои сезонни подобрения в дома и ремонт и да се грижи за всички тези неща и въпроси около къщата, които не да ви накара да се чувствате добре, но сте пренебрегнати за целия летен сезон, чака идеалното време.

Това е идеалното време и най-вероятно има много идеи за малки или големи проекти за подобрения в дома и промени. Декорация и подмяна на стария ви етаж с нов, вероятно са ви най-важните приоритети в момента. Но тя може да бъде много трудно да се организира и управлява всичко за такъв сериозен проект – от логистичен до управление на времето и най-важното е организацията на двете големи проекти. Подреждане на една картина и етаж монтажни изпълнители, избора на цвят и материали, източване на стари тапети и повдигане на стари подови настилки, това са всички голяма караница, ние знаем, че е защо имате нужда от професионална помощ и съвет!

Като се започне с вековната дилемата – да декорирате или да инсталирате новата ви етаж първи? Има плюсове и минуси на двата метода, нека да има по-задълбочен поглед и да намерят кой от тях двамата ще работят по-добре:

Монтаж първи

Ако решите да имате новата ви етаж инсталиран на първо място, тогава ще трябва да се уверите, че вашият нов етаж ще бъде една и съща височина и дебелина като предишния си един, тъй като това ще бъде ужасно да се намери един инч разстояние между дъските и стените правилните след монтажа (където боята ще бъде твърде различен цвят). Ако все още се обмисля боядисване и декориране на първо място, а след това най-малко не забравяйте да имате стария си етаж вдигна първия, като този процес понякога може да увреди цокли и первази и дори маркира стените.

Украсяването първи

В случай, че решите да рисува стените си на първо място, тогава ще трябва да е наясно с факта, че по време на инсталацията етаж и особено ако се поберат един недовършен дюшеме, че трябва да се шлайфа следващата, ще има някои сериозни количество прах и мръсотия. Може да се наложи да се направят някои малки изпипване след това, ако забележите някои белези от износване и ожулвания. Все пак, има някои плюсове на това по този начин се и не е нужно да бъде изключително внимателни и взискателен за защита на пода от разливи, драскотини и белези. И все пак, ако смятате, че не може да се справи с неудобството от това малко изпипване до стените след това и предпочитате монтаж на първо място, след това ние ще препоръча най-малко боя на тавана първата и следващата отида с процеса на напасване дървен под.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *