Правила и ограничения за подовата настилка

Еднофамилни къщи могат да влязат, без насоки, с изключение на тези на диктата на града – при поливане на тревни площи, се допуска, например. Но жилища в развитието или апартамент общността често имат дълъг списък да се подчини, като например ограничения срещу домашни любимци. Уверете се, че купувачите разбират своите права и защита, преди да затворят.

A всеобщо привлекателен почивен дом биха могли да достигнат възможност на приходи, и купувачите могат вече да бъдат факторинг допълнителен доход от наем в секунда-родните си планове. Въпреки това, сдружения на собствениците, може да забрани отдаване под наем или ограничават колко често собствениците имат право да отдава под наем имота си. Купувачите трябва да поискат тяхната собствениците на застрахователен агент и кредитор за насоки за наем и се информира за данъчни последици с финансовата си професионалист. Купувачите могат да използват кредити, FHA на само първични жилища, а не от имоти под наем и временно ползване. Също така, авансовото плащане обикновено е по-висока от ваканционни имоти, отколкото за първична дома, казва Тим Лукас, редактор на mymortgageinsider, онлайн ипотечен ресурс. Правила също се различават, ако един почивен дом се използва като инвестиционен имот.

Един последен съвет: Ако клиентите не са сигурни, може да искате да се предположи, че те наемат за една година, преди закупуване на втори дом. По този начин те могат да опитат с площ по време на различните сезони, за да се тества дали тяхната фантазия очи с действителността. Те ще бъдат по-добри клиенти в дългосрочен план, след като сте взели време да се разбере напълно си ваканция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *