Нареждане на паркет

Очаквайте това да се случи по някое време на възраст между три и пет между: „Искам голямо-детска стая!“ Поздравления! Вашият предучилищна възраст е надраснал детската стая и е време за първия си спалня преобразяване.

Ето нещо, с предучилищна възраст все пак: Те са упорито независим … като ако ние трябваше да ви кажа това! „Искам да го направя!“ Е класически предучилищна възраст мантра. Въпреки че не може да искате да им даде карт бланш на всеки избор дизайн, включването им в Пълна промяна се извърви дълъг път за насърчаване на самочувствие, творчество и гордост в тяхната стая „голямо дете“ – и големи детски постижения.

Ето как да декорирате дете-приятелски стая за вашето малко момче или момиче – със съвети за това как те могат да помогнат с минимум пречка за вас.

Приоритети
Комфорт, безопасност, съхранение и възпроизвеждане пространство са приоритети в една стая предучилищна възраст. Малки деца искат една стая те ще се радвате да губите време в и споделят с приятелите си. Помнете: предучилищна възраст може да бъде упорит! Това не означава, че трябва да се даде в по който скъп дизайнер легло, но това не означава, че е необмислено да се очаква детето си да „живеят с“ скърцащ легла или цвета на стената, те се погнуси.

деца-стая-декор-1.jpg
Фотография от Donna Griffith

1 легло
След като си предучилищна възраст е надраснал своята ясла / легло дете, че е време за близнаци.

Съображенията
Разтегателен диван е лесно преконфигурира, така дължината му пасва си расте детето, но тези легла използват пяна за матраци, кърпи, а не навити матраци с пружини, който може да бъде неудобно за някои от тях, например, вие, когато се опитвате да лежи до детето си да се чете през нощта.
Конвенционалният двойно легло ще издържи детето си на много години, така че купуват най-доброто качество можете да си позволите да се гарантира правилното опора за гърба и много години на комфорт.
Използвайте вата, обезпечени с матрак подложки за защита на матрака и предотвратяване на акари.

безопасност
Премини на двуетажно легло. Според Health Canada, между 1999 г. и 2006 г., е имало 2,530 двуетажно легло, свързани наранявания в Канада. С някои уговорки, по-големи деца могат да ги използват безопасно. Но никой на възраст под седем трябва да имат достъп до един.
Купете охрана легло или дълго уплътнят възглавница, за да задържи вниманието на детето от падане от леглото.
За всички продукти, редовно проверява здравеопазването Канада, свързани с безопасността на иззетите продукти.

Как вашето дете може да помогне
Нека я тествате легла в магазина и изберете си легла.
Научи го как да се направи леглото си!

деца-стая-декор-wall.jpg
Фотография от Робин Stubbert

2 на цвета на стената и стената изкуство

Съображенията
Вашето дете може или не може да бъде уморен от съществуващия цвят на стената. Ако тя си мисли, че е време за промяна, флип чрез списания или дизайн на книги заедно, за да излезе с вдъхновение. Или просто я питам какво любимите й цветове са.
На дисплея на Home Depot за боя Behr предлага Дисни боя палитри. Виж за Мики Маус образна боя чипове и вземете някои от вдъхновяващи брошури. Координиране принцеса-съвършен или извън поглед, външен пространство вдъхновен палитра става по-лесно!
Шаблони, кори и тоягата стикери за стена и произведения на изкуството всичко добавят лични нотки.

безопасност
Избягвайте въвеждане на летливи органични съединения (опасни газове) в дома си от избора на ниско- или, още по-добре, нула-VOC боя. Към днешна дата, Натура линия Бенджамин Мур е единственият широко достъпен 100% VOC-свободен, напълно tintable боята (повечето бои нулева ЛОС са ограничени в тяхната цветова гама). Ако искате чип боя на друг производител на боя, да го приведе към дилъра на боя Benjamin Moore и се опитайте да получите това съвпадение.

Как вашето дете може да помогне
Покажи му гама от цветове, които са приемливи за вас и нека го вземе измежду тях.
Нека си вземете четка или валяк и помощ. (Въздишка: Да, ние знаем, „помощ“ на предучилищна възраст ще ви забави, но винаги можете да рисува върху помия работа по-късно, или още по-добре, просто хлад и нека детето ви да се гордеем, че тя го направи долната половина на една врата, за например. Повечето деца в предучилищна възраст ще загубят пара, преди да може да направи твърде много „работа“ / щети, така или иначе.) TIP Само нека децата рисуват с не-VOC боя на водна основа.
Нека го прилагат стикери за стена и да реши къде изкуството трябва да отиде.

деца-стая-декор-storage.jpg
Фотография от Angus Фъргюсън

3 Storage
Съображенията
А предучилищна възраст стаи нуждае съхранение на дрехи, книги – и Mucho играчки.

безопасност
Болт или скоба всякакви свободностоящ единици (скринове, библиотеките, маси) до пода или стената, така че те не могат да наклонят към детето си.
Както и с мебели други детски, консултирайте се с Health Canada за изтегляния на продукта.

Как вашето дете може да помогне
Тя може да ви помогне да изберете цвета на боята, ако сте sprucing до една втора или бълха пазар библиотека или скрин единица.
Той може да бъде вашата „асистент“ и да премине инструменти и винтове, докато вие се заключва мебели надолу.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *