Възстановяване на декоративен паркет

Когато съвременния човек избира настилка за дома, той се ръководи от естетическите си съображения и това го кара да се търси вариант, който ще бъде хармоничен не само в интериора на един апартамент, но тя също така ще се отрази неговия вътрешен свят, индивидуалната му вкус и неговите предпочитания.

Всичко това обяснява големия популярност на декоративни дървени подове, които практически никога не се повтарят. Разнообразието от техните декоративни и стил варианти е неограничен.

Дизайнът на дървен под от Premiere Паркет е различава специалната хармония на форми и линии с тези природни изразителни свойства на материала, че естественото дърво е. Тя не може да се смесва с всеки друг дизайн на паркета.

Premier Паркет има уникални съвременни технологии, които позволяват да се направи паркет от най-високо качество. Можете да бъдете сигурни, че няма значение дали е обикновен паркет, покриваща с медальон в центъра на пода и рамка около периметъра си, или по-твърда етаж на стила на двореца, те ще бъдат направени със специалното творчески отношението на специалисти.

Ето защо специалистите от Premier Паркет са много често поканени да работят в много отговорни обекти в Украйна и в чужбина, включително и възстановителни работи. Един от най-новите реализираните проекти е възстановяването на паркет в Одеса опера.

Паркет реставрация-1 Паркет реставрация-2 Паркет възстановяване-3
Прилагането на уникалните високоефективни технологии, които позволяват да се механизира голяма част от основните операции по възстановяване прави възможно да се направи произведенията бързо. Най автоматизирана система за проектиране и специален метод на дърво избиране на тонове, цветове и текстура осигури висока точност на оригиналния паркет възпроизвеждане. Всичко това осигурява най-доброто качество на възстановяването на паркет на всяка сложност и позволява да се реализират големи трудни проекти в най-кратък срок.

Паркет възстановяване-4 Паркет реставрация-5 Паркет реставрация-6
Одеса опера е построена през 1884-1887. Той е един от най-прекрасните архитектурни сгради в Европа.

Сграда на театъра е направено в стила на Виенския «Барок», който е основният стил в европейското изкуство от края на XVI и до средата на XVIII век.

Паркет на Одеса оперен театър носи не само тяхното пряко функционира, но те също така успешно да допълва и ненатрапчиво подчертават лукс декорация на вътрешния интериор.

Паркет реставрация-7 Паркет реставрация-8 Паркет реставрация-9
След като възстановява тази прекрасна създаване на древните майстори, ние се интересуваше от това нашите потомци ще бъдат в състояние да се възхищаваме на тези шедьоври на декоративното и приложно изкуство, които нашите експерти са се върнали бивш вид.

Един коментар към “Възстановяване на декоративен паркет”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *